Connect with us

Aktuelnosti

ŠKOLA FUDBALA “MALI ŠAMPIONI” PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN

Najmlađi ugljevički fudbaleri iz škole fudbala “Mali šampioni”, zajedno sa svojim trenerima Darkom Lazićem i Draganom Simikićem , proslavili su juče svoj prvi rođendan. Portal Ugljevik info prenosi Vam dio slavljeničke atmosfere i izjavu trenera Lazića.

Naša škola fudbala obilježila je godinu dana postojanja. Uradili smo mnoooogo za ovako kratko vrijeme i nastavljamo da stvaramo oazu sreće, drugarstva i omladinskog fudbala u našem Ugljeviku.
Rastemo zajedno!
I nastavljamo rasti, kao što na otvaranju škole prije godinu dana rekosmo, do neslućenih visina. Mi smo i tada znali, a sada znate i vi da je Ugljevik dobio nešto novo, drugačije i ono što je nedostajalo našoj djeci.
Slijedi nam period još bržeg razvoja, boljih i kvalitetnijih treninga, ali i niza već dogovorenih i planiranih aktivnosti.
Ulažemo mnogo ljubavi u sve ovo i vrlo brzo na vidjelo će izaći rezultati kvalitetnog i predanog rada.

Hvala roditeljima koji su prepoznali kvalitetan ambijent i već sada, zajedno sa našim trenerima, mogu da uživaju u evidentnom napretku naših polaznika. Mi se ne zadovoljavamo prosjekom i cilj nam je stvoriti vrhunske fudbalere i iste takve ekipe. Naša djeca imaju od koga naučiti da igraju fudbal.

Škola vrši upis djece već od 5 godina starosti i njena vrata su otvorena za sve dječake i djevojčice koji vole fudbal i žele biti dio jedne od najljepših priča u Ugljeviku u posljednjih nekoliko godina.

Hvala našim drugarima iz Caffe Okno koji su nam i ovaj put izašli u susret ustupivši nam svoj prekrasni ambijent. Uvijek su tu za nas i već možemo reći da su postali dio naše škole. Znamo da su i oni ponosni na ovo što radimo“-kaže Darko Lazić, trener Škole fudbala „Mali šampioni“.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Aktuelnosti