Connect with us

Aktuelnosti

PERIĆ: IZBORI ZA PRAVEDNIJU I BOLJU SRPSKU

Opštinski odbor SDS-a Ugljevik započeo je danas izbornu kampanju najavom predsjednika ovog odbora Vasilija Perića da pred građane izlaze sa jasnim programom za pravedniju i bolju Republiku Srpsku.

„Ekonomija i borba protiv kriminala i korupcije su naši programski ciljevi jer naša djeca, naš Ugljevik i naša Republika Srpska zaslužuju bolje“, rekao je Perić.

On je ocijenio da se kandidati Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica i za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić razlikuju od drugih jer će nakon pobjede voditi brigu o građanima Republike Srpske bez obzira na stranačku pripadnost.

Kandidat SDS-a za narodnog poslanika iz Ugljevika Jugoslav Cvetković izjavio je da će kandidati Saveza za pobjedu „nakon izborne pobjede vratiti Srpsku narodu“.

„SDS je pobjednik svih izbora u Ugljeviku, građani to prepoznaju i daju joj podršku“, rekao je on.

Gordana Rikić, kandidat za Narodnu skupštinu na zajedničkoj listi SRS Republike Srpske i SDS iz Ugljevika, izjavila je da građani treba da promijene vlast i poručila biračima da treba da izađu na izbore jer su oni ti koji odlučuju.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Aktuelnosti