Naslovna Biblioteka preporucuje Biblioteka preporučuje: Jelene Bačić Alimpić – Kofer iz Berlina

Biblioteka preporučuje: Jelene Bačić Alimpić – Kofer iz Berlina

Čitaoci Narodne biblioteke Ugljevik i svi ljubitelji knjiga Jelene Bačić Alimpić ove nedjelje dobijaju preporuku za njenu novu knjigu Kofer iz Berlina.

Knjiga govori  o Veri Miler, uspešnom advokatu, poznatoj  po rješavanju i najzamršenijih slučajeva nestanka ljudi prije i nakon pada Berlinskog zida. Ipak, ona nikako ne uspijeva da uđe u trag svojim biološkim roditeljima. Njen život je organizovan, postojan i miran sve dok u advokatsku kancelariju ne uđe Hans Bauer, starac na izmaku života. Sve što traži od Vere jeste da mu pomogne da pronađe svoju davno izgubljenu ljubav, da ode u Sankt Peterburg i ponese kofer iz Berlina.

S druge strane Valentina Vasiljevna Nečajeva dijeli tešku sudbinu sa hiljadama svojih sugrađana tokom opsade Lenjingrada. Nakon danonoćnih patnji i užasa, ona sreće svog druga iz djetinjstva koji je podsjeća na bezbrižne dane u Puškinu, sada okupiranom mestu nadomak Lenjingrada. Opijena pričom o srećnoj prošlosti, Valentina želi samo jedno: da ponovo vidi Puškina. Tamo će upoznati Ernesta Gebauera, svoju pravu ali zabranjenu ljubav.

Jelena Bačić Alimpić, autorka bestselera „Kazna za greh“ i „Nigde nema te“, snagom svog pripovedačkog talenta vešto prepliće priče o dve žene, dva grada i jednom zločinu.

Napisan s istančanom pažnjom za istorijske pojedinosti i pun emotivnog naboja, „Kofer iz Berlina“ je dirljiv i intrigantan roman koji će vam vratiti vjeru u beskrajnu moć ljubavi.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Biblioteka preporucuje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

DODJELOM DIPLOMA NOVIM PLIVAČIMA ZAVRŠENA ŠKOLA PLIVANJA

Djevojčicama i dječacima koji su uspješno završili obuku škole plivanja danas su dodijelje…