Naslovna Ugljevik TRI INTERVENCIJE VATROGASACA TOKOM PROTEKLE NOĆI

TRI INTERVENCIJE VATROGASACA TOKOM PROTEKLE NOĆI

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Ugljevik tokom protekle noći imali su pune ruke posla. Požari su tokom noći gašeni u mjesnim zajednicama Ugljevik Selo i Stari Ugljevik gdje su gorjeli objekti. U Ugljevik Selu plamen je  zahvatio staje u kojima je bilo oko 30 grla stoke i sjenare. Brzom intervencijom vatrogasaca i uz pomoć stanovništva stoka je spasena ali je na objektima pričinjena veća materijalna šteta. Sličan slučaj prijavljen je vatrogascima i  u Starom Ugljeviku gdje je požar takođe brzo lokalizovan.

Vatrogasci su intervenisali i prilikom spasavanja jednog lica iz kanala Laktenica.

„Iza vatrogasaca je teška noć ali na svu sreću nije bilo ljudskh žrtava. Požari su uspiješno ugašeni. Od početka godine imali smo ukupno tri požara ali samo tokom protekle noći tri intervencije. Ovom prilikom ću još jednom apelovati na građane da imaju maksimalan oprez kod eventualnog paljenja vatre, kako bi se izbjegle neželjene posljedice“-rekao je šef Odsjeka civilne zaštite Miroslav Mirković:

Pored pripadnika vatrogsne jedinice opštine Ugljevik u gašenju požara  učestvovali su i vatrogasci „Rudnika i Termoelektrane“ Ugljevik i mještani mjesnih zajednica Ugljevik Selo i Stari Ugljevik.

Uzroci požara biće naknadno utvrđeni.

Prikaži još vijesti
Load More In Ugljevik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

ODRŽAN SAJAM ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA

Sinoć je u Ugljeviku, u okviru Vidovdanskih svečanosti,  održan  sajam ženskog stvaralaštv…