Naslovna Region ZORAN KESIĆ NA URNEBESAN NAČIN ISMIJAO DODIKA: „Dodini se nakon narudžbe 30 ćevapa materijalizovao u Beogradu i – glasao…“

ZORAN KESIĆ NA URNEBESAN NAČIN ISMIJAO DODIKA: „Dodini se nakon narudžbe 30 ćevapa materijalizovao u Beogradu i – glasao…“

Kesić Dodika naziva mađioničarem Veličanstvenim Dodinijem koji može biti (gotovo) na dva mjesta u isto vrijeme, malo u Banjoj Luci, malo u Beogradu.

 Srbijanski komičar i voditelj emisije „24 minuta“ Zoran Kesić na svoj je jedinstven način prokomentarisao činjenicu da je predsjednik RS-a Milorad Dodik glasao na lokalnim izborima u Beogradu. Kesić Dodika naziva mađioničarem Veličanstvenim Dodinijem koji može biti (gotovo) na dva mjesta u isto vrijeme, malo u Banjoj Luci, malo u Beogradu.

„On ne bi bio Dodini da nas nije uvjerio u nemoguće – da je bio blizak i sa Tadićem, i sa Koštunicom, i sa Đinđićem, i sa Koštunicom, i sa Slobom“, objasnio je Kesić.

Ipak, do sad neviđena tačka je ona u kojoj se iz Banja Luke, a nakon narudžbe 30 ćevapa, materijalizovao u Beogradu i – glasao.

„Nikada se ne zna odakle će izvaditi pasoš. Mjesto stanovanja – na samom obodu Beograda, naselje Banja Luka“, prokomentarisao je Kesić aludirajući na  činjenicu da je Dodik glasao na lokalnim izborima u Srbiji.

Prikaži još vijesti
Load More In Region

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…