Naslovna Biblioteka preporucuje Biblioteka preporučuje knjigu Jusi Adler-Olsena – „Manipulator“

Biblioteka preporučuje knjigu Jusi Adler-Olsena – „Manipulator“

Za ovu kišovitu i hladnu nedjelju Narodna biblioteka Ugljevik svojim čitaocima preporučuje uzbudljivi triler „Manipulator“, danskog majstora trilera Jusi Adler-Olsena.

„Njegovi prethodni romani, kao što su „Poruka u boci“, „Efekat Marko“ i drugi, su jedni od najčitanijih romana u našoj biblioteci“, kaže Stana Vladić bibliotekarka Narodne biblioteke Ugljevik.

Usred jutarnje dremke u podrumu policijskog štaba, Karl Merk dobija poziv od kolege sa Bornholma, najistočnijeg danskog ostrva. Na prvu loptu on odbija ovaj slučaj, ali nekoliko sati kasnije dobija zapanjujuće vijesti i osjeća da nema izbora nego da povede Sektor „Q” i otkrije istinu o smrti prelepe srednjoškolke koja je prije sedamnaest godina nestala iz škole, a potom pronađena obešena o drvo.

Istraga će ih odvesti do čudnog kulta i njegovog harizmatičnog vođe, čovjeka koji je neobično neodoljiv ženama. U lavirintu misterija i lažnih tragova, Karl – sa svojim toplim srcem, navikom da miješa fraze, ludo vozi i vodi se intuicijom u detektivskom poslu – i njegovi asistenti Asad, Rose i novopridošli Gordon, namjeravaju da zaustave ubicu i vještog manipulatora koji odbija da mu iko ili išta stane na put.

Roman „Manipulator“ je prodat u više od deset miliona primeraka i ovjenčan mnogim prestižnim književnim nagradama.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Biblioteka preporucuje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…