Naslovna Biblioteka preporucuje Biblioteka preporučuje: „ Ako sutra ne postoji“ – Gijom Muso

Biblioteka preporučuje: „ Ako sutra ne postoji“ – Gijom Muso

Za ovu nedjelju Narodna biblioteka Ugljevik preporučuje knjigu „ Ako sutra ne postoji“ francuskog pisca Gijom Musoa.

Poznat po svom romanu „Zato što te volim“ Gijom je i u ovom romanu pokazao sposobnost da udahne život likovima sa kojima se svako može poistovjetiti. Kao i u prethodnim romanima Gijom i dalje zaslužuje titulu „Kralj napetosti“.

„Roman govori o Emi koja živi u Njujorku. Sa tredeset dvije godine, i dalje traži onog pravog. Metju živi u Bostonu . Izgubio je ženu u strašnoj nesreći, i sam odgaja svoju četvorogodišnju ćerkicu.
Sudbinski susret u virtuelnom svetu dovešće ih do toga da vjeruju da su možda najzad pronašli sreću. Nestrpljivi da se upoznaju, dogovaraju večeru u malom italijanskom restoranu na Menhetnu.
Istog dana u isto vrijeme, oboje otvaraju vrata tog restorana i odlaze do istog stola. Pa ipak, putevi im se nikada neće ukrstiti.

Da li je to igra laži? Izmišljotina mašte? Manipulacija?
Uhvaćeni u obliku stvarnosti koji ne mogu da pojme, Metju i Ema brzo shvataju da to nije samo propuštena prilika…“, kratak je sadržaj romana koji vas očekuje na policama naše Biblioteke, kaže bibliotekarka Stana Vladić.

Poštovaoci djela Gijoma Musoa biće zasigurno oduševljeni ovim romanom, a oni koji još nisu imali prilike da pročitaju nešto od ovog autora imaju toplu preporuku ugljevičke Biblioteke.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Biblioteka preporucuje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…