Naslovna Ugljevik Aktuelnosti Biblioteka preporučuje: Safari duha – Ana Bučević

Biblioteka preporučuje: Safari duha – Ana Bučević

Za ovu nedjelju Narodna biblioteka Ugljevik preporučuje knjigu Safari duha književnice Ane Bučević – knjigu koja će vam poslužiti kao odličan vodič u vaspitanju vašeg djeteta. 

Po autorkinom viđenju postoje tri vrste knjiga: knjige koje će nas zabaviti tokom čitanja, knjige koje će nas nečemu naučiti i dati nam potrebne informacije i knjige koje će nam zauvijek promjeniti život.

Knjiga Safari duha spada u treću skupinu , jer nakon što je pročitamo, život nam više nikada neće biti isti. Ova knjiga budi svijest, a buđenje svijesti je najbolji pokretač promjena.

Ovo je knjiga o mudrosti vaspitanja djece, na jedan savim drugačiji način. Greške u vaspitanju djece prouzrokovane neznanjem postat će prošlost.

„Knjiga nam daje odgovore na mnoga pitanja koja sebi postavljamo kao roditelj ili kao onaj koji će tek postati. Odnos između vas i vašeg djeteta zaista će procvjetati i po prvi put ćete vidjeti svoje dijete onakvo kakvo ono uistinu jeste“, kaže bibliotekarka Stana Vladić.

Ova knjiga obiluje primjerima i situacijama iz života kao i raznim poučnim pričama koje nam prenose životne mudrosti . Toplo vam preporučujemo ovu knjigu jer – „ Djeca vas ne čine roditeljem kao što vas ni klavir ne čini pijanistom.“ (Majkl Levin)

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

Priče iz ordinacije dr Dragić : Alergijske reakcije kod ujeda pčela i stršljena

U poslednje vrijeme se u ordinaciji dr Dragić, kao i u većini službi Hitne medicinske pomo…