Naslovna Biblioteka preporucuje Narodna biblioteka Ugljevik: U Novu sa novim knjigama

Narodna biblioteka Ugljevik: U Novu sa novim knjigama

Nakon osvježenja knjižnog fonda Narodne biblioteke Ugljevik, sa najtraženijim naslovima na prošlogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, na početku ove godine čitaoci ponovo imaju čemu da se raduju, jer je u Narodnu biblioteku stiglo još mnogo naslova trenutno najtraženijih i najpopularnijih pisaca.

Narodna biblioteka ovih dana postala je bogatija za mnoštvo novih knjiga namijenjenih svim čitalačkim uzrastima. Pored uobičajenih i rado čitanih pisaca kao što su: Orhan Pamuk, Džejms Paterson, Filipa Gregori, Stiv Beri, Dejan Lučić, Trejsi Ševalije i mnogih drugih , na policama ugljevičke Biblioteke mogu se naći i novi popularni autori sa djelima za starije i mlađe čitaoce.

„Poštovani čitaoci , sugrađani i svi dobri ljudi Narodna biblioteka Ugljevik vam čestita sve protekle praznike i želimo vam mnogo zdravlja, ljubavi i uspjeha. Sigurni smo da ćemo se družiti kroz razne aktivnosti koje planiramo i ove godine .Pošto su praznici period darivanja tako smo i mi odlučili da obradujemo naše čitaoce novim knjigama“, kaže Stana Vladić, bibliotekarka Narodne biblioteke u Ugljeviku.

Uprava i radnici Narodne biblioteke Ugljevik izuzetno su zadovoljni sa svim što su uradili u prethodnoj godini, a slične aktivnosti planiraju i u ovoj godini, na opšte zadovoljstvo svojih vjernih čitalaca.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Biblioteka preporucuje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…