Naslovna Biblioteka preporucuje Narodna biblioteka Ugljevik preporučuje -„Kako da izliječite svoj život“ autorke Lujze Hej

Narodna biblioteka Ugljevik preporučuje -„Kako da izliječite svoj život“ autorke Lujze Hej

Knjiga „Kako da izliječite svoj život“ književnice Lujze Hej, jedna je od najčitanijih knjiga ugljevičke biblioteke, ujedno i preporuka ove nedjelje za one čitaoce koji je još nisu imali prilike pročitati.

Knjiga važi za svjetski bestseler koji je do sada prodat u preko 50 miliona primjeraka.

Lujza Hej međunarodno je poznata bestseler autorka, koja se naročito istakla u polju knjiga za samopomoć.

Njena ključna poruka je sljedeća: „Ako smo voljni da se bavimo umnim radom, skoro da nema bolesti koju ne možemo da izliječimo.“

„Autorka ima dosta iskustva i informacija iz prve ruke koje može da podijeli sa drugima o iscjeljenju, uključujući i priču kako je sebe izliječila kada su joj ljekari dijagnostifikovali rak,“ ističe bibilotekarka Stana Vladić.

Ovo je izuzetna knjiga za one koji žele da unesu pozitivne promjene u svoj život i da pronađu izvore samopouzdanja i ljubavi prema sebi.

„Ovo je priručnik za ljude pritisnute problemima, koji žele i moraju da se ponovo rode, da krenu drugim putem, da nauče da budu zadovoljni sobom, a time će biti uspješniji, zadovoljniji i srećniji. Lujza smatra da nema toga što se ne može izmijeniti i izliječiti snagom volje, potrebno je samo malo mentalne higijene“, kaže Vladićeva.

Stoga, ukoliko želite da krenete ka samoiscjeljenju vaše psihe ova knjiga će vam svakako pomoći na tom putu.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Biblioteka preporucuje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

Priče iz ordinacije dr Dragić : Alergijske reakcije kod ujeda pčela i stršljena

U poslednje vrijeme se u ordinaciji dr Dragić, kao i u većini službi Hitne medicinske pomo…