Naslovna Sport LE: Zvezda pred Arsenal apeluje na sve navijače!

LE: Zvezda pred Arsenal apeluje na sve navijače!

FK Crvena zvezda će u četvrtak, 19. oktobra, odigrati utakmicu trećeg kola Lige UEFA protiv londonskog Arsenala.

Ova utakmica je proglašena za meč visokog rizika. Interesovanje je ogromno i tribine stadiona „Rajko Mitić“ biće ispunjene do poslednjeg mesta.

Zbog toga iz kluba apeluju na sve navijače da na utakmicu doću minimum sat i po vremena ranije, jer u suprotnom klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion.

Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima odnosno prilazima stadionu, i ulazak će zasigurno biti usporen.

Kako kažu iz Crvene zvezde: „Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča, ili da ne zateknete svoje sedište slobodno“.

Takođe, Zvezda apeluje na roditelje sa decom.

„Svi koji dolaze sa decom moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište sa roditeljima. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA.

Utakmica Crvena zvezda — Arsenal zakazana je za 19 časova. Apelujemo na sve navijače da sportski bodre Crvenu zvezdu, u skladu sa zakonom i propisima“, navodi se na sajtu kluba.

Izvor: B92

Prikaži još vijesti
Load More In Sport

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

ODRŽAN SAJAM ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA

Sinoć je u Ugljeviku, u okviru Vidovdanskih svečanosti,  održan  sajam ženskog stvaralaštv…