Naslovna Ugljevik Najave Veliki humanitarni koncert – “Guslarsko i muzičko etno veče”

Veliki humanitarni koncert – “Guslarsko i muzičko etno veče”

Velikim humanitarnim koncertom, koji pod pokroviteljstvom Opštine Ugljevik, organizuje Centar za kulturu, završava se humanitarna akcija prikupljanja pomoći za teško bolesnu djevojčicu Snežanu Savić iz Negotina.

Veliki „humanitarni talas“ koji je u zadnji mjesec dana preplavio Semberiju i Majevicu, prikupljanjem pomoći za bolesnu djevojčicu Snežanu Savić iz Negotina, završiće se odakle je i krenuo – u Ugljeviku.

Potresna priča porodice Savić iz Negotina, koja poslednjih mjeseci očajnički traži pomoć za svoju bolesnu djevojčicu, Ugljevičane nije ostavila ravnodušnim.

Centar za kulturu Ugljevik već po drugi put organizator je humanitarne akcije za pomoć bolesnoj djevojčici.
„Nedavno je ovim povodom organizovana predstava „Fejsbruka“ u izvođenju glumca šabačkog pozorišta Siniše Maksimovića, a za sutra je organizovana i predstava polaznika škole glume „Uobraženko i Zvezdana“.

Humanitarne aktivnosti završićemo velikim, takođe humanitarnim koncertom , u kojem će se predstaviti poznati guslari i izvođači etno muzike, “ kaže Predrag Vujević direktor Centra za kulturu Ugljevik.

U programu koncerta učestvuju: guslari Vukan Đuka, Milomir Malinović i Miloš Marjanović, izvorno pjevanje Višnja Mandić, etno pjevanje Violeta i Cvija Krajišnik, harmonika Aleksandar Jovanović.

Koncert će se održati sutra sa početkom u 20 časova, u Plavoj sali Centra za kulturu u Ugljeviku, a cijena ulaznice biće dobrovoljni prilog građana.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Najave

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…