Naslovna Ugljevik Održan dvodnevni turnir u malom fudbalu „Rudar kup“

Održan dvodnevni turnir u malom fudbalu „Rudar kup“

U Ugljeviku je juče završen dvodnevni turnir u malom fudbalu „Rudar kup“ na kojem je učestovalo 28 ekipa sa 300 učesnika.

Pobednik turnira u kategoriji uzrasta od 11 godina je ekipa „Soker kids“ iz Bijeljine, među desetogodišnjacima najbolji su bili mališani „Drina“ iz Zvornika, a ekipa „Soker kids“ iz Bijeljine bila je najbolja i kada je reč o uzrastu od devet godina.

Prvo mesto za uzrast osmogodišnjaka pripalo je ekipi domaćina „Rudar“ iz Ugljevika.

Predrag Marić, trener u Školi fudbala „Rudar“ iz Ugljevika koja je organizator turnira, rekao je da je želja domaćina da ovo takmičenje preraste u tradiciju.

Škola fudbala „Rudar“ postoji treću godinu i okuplja 50 dece, među kojima i 10 devojčica.

Nagrade, medalje i pehare najboljima na ovogodišnjem turniru u ime opštine Ugljevik koja je generalni sponzor takmičenja dodelio je uspešni ugljevički sportista Mladen Stevanović.

– Prisustvovali smo lepoj sportskoj manifestaciji u Ugljeviku ovog vikenda kakvih treba biti što više, jer se na ovaj način deca motivišu za sport od najranijih uzrasta – rekao je Stevanović.

On je čestitao organizatoru turnira i zahvalio se svim učesnicima sportskog događaja u Ugeviku.

– Ovi mališani su pravi primer vršnjacima da pored škole, obrazovanja i vaspitanja, sport treba da bude značajan faktor njihovog odrastanja – istakao je Stevanović.

Izvor: Blic

Prikaži još vijesti
Load More In Ugljevik

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

OTVOREN X MEĐUNARODNI MUZIČKI FESTIVAL „DANI HARMONIKE“

Deseti Međunarodni festival “Dani harmonike” u Ugljeviku, koji će okupiti 400 takmičara iz…