Naslovna Ugljevik Aktuelnosti OPERACIJA KINO – BESPLATAN BIOSKOP NA OTVORENOM U UGLJEVIKU

OPERACIJA KINO – BESPLATAN BIOSKOP NA OTVORENOM U UGLJEVIKU

I ove godine će, u saradnji sa Sarajevo film festival-om, da se održi bioskop na otvorenom kod nas. Operacija kino nam priređuje veliko zadovoljstvo, te u Ugljevik stiže sa dvije odlične filmske projekcije. Organizatori su Centar mladih Ugljevik.

Prve večeri, u četvrtak 03.08. sa početkom u 21h svi građani, a ponajviše mališani, će da uživaju u sinhronizovanom animiranom filmu „Ričard roda“ („Richard the stork“). Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali, kad dođe vrijeme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Režija: Toby Genkel, Reza Memari, 2016., 85 min.

Druge večeri, u petak 04.08. sa početkom u 21h biće emitovan film „Ludi provod“ („Like crazy“). Na psihijatrijskoj klinici u Toskani rađa se prijateljstvo između Beatrice i Donatelle. Tokom obrazovnog radnog programa izvan klinike, ukazuje im se prilika za bijeg. Tako počinje put pun avantura koje će promijeniti njihove živote. Režija: Paolo Virzi, uloge: Micaela Ramazzotti, Valeria Bruni Tedeschi, Valentina Carnelutti, 2016., 118. min.

Filmske projekcije će se puštati na prostoru iza Centra za kulturu „Filip Višnjić“ Ugljevik, a u slučaju kiše, filmske projekcije se premještaju u sportsku dvoranu Ugljevik. Ponesite dobro raspoloženje, dekice i sve drugo što je potrebno kako biste se osjećali sa nama prijatno, kao kod kuće. Dođite da se družimo i uživamo u ljetnim večerima.

ULAZ NA SVE PROJEKCIJE JE BESPLATAN!

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…