Naslovna Sport Monči: Nastasić je interesantan, ali…

Monči: Nastasić je interesantan, ali…

Prvi čove Rome, Monči je rekao je da je srpski defanzivac zanimljiv igrač, ali dodao i da se Roma okreće igračima koji se još nisu pojavili na velikoj sceni.

To bi moglo da znači da bi Vučica u narednom periodu mogla da bude znatno podmlađenog sastava, ili da pretpostavke o potencijalnim pojačanjima nisu bile dobre.

Monči je za Nastasića upitan prilikom predstavljanja novog igrača Rika Karsdorpa.

„Nastasić je dobar igrač, ima iskustvo igranja u Italiji sa Fiorentinom i igrao je u Mančester Sitiju. Ima zanimljive igračke karakteristike“, rekao je Monči, a prenose italijanski mediji.

Kada je reč o napadu, Monči je rekao i da ofanzivni vezni igrači neće dolaziti iz Nemačke već se moraju tražiti drugi pravci i lige. Na pitanje šta misli o Karlosu Veli, Hatemu Ben Arfi i Florijanu Tovanu,

„Sve su to dobri igrači, ali imam druge na umu i već smo pričali o tome trener Euzebio Di Frančesko i ja. Od danas, radimo na nekim imenima koja se još nisu javno pojavljivala, ili bar ne svi“, rekao je Monči.

Prema njegovim rečima, Roma će u narednom periodu raditi na tome i da klub angažuje veći broj italijanskih igrača i ako je moguće, rođenih Rimljana.

Izvor: B92

Prikaži još vijesti
Load More In Sport

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

ODRŽAN SAJAM ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA

Sinoć je u Ugljeviku, u okviru Vidovdanskih svečanosti,  održan  sajam ženskog stvaralaštv…