Naslovna Region Prvi stanari na proljeće

Prvi stanari na proljeće

U prve dve zgrade koje se trenutno zidaju na gradilištu „Beograda na vodi“ prvi stanari će početi da se useljavaju najkasnije do proleća sledeće godine, najavljuje Mohamed Alabar, predsednik Upravnog odbora kompanije „Eagle Hills“, koja je finansijer ovog projekta, zadovoljan kako radovi teku i kako se odvija saradnja Ujedinjenih Arapskih Emirata i Srbije na ovom projektu.

Rezidencijalni deo ovog kompleksa, precizira, sastojaće se od oko 6.000 stanova, a predviđeno je da na toj lokaciji živi 14.000 ljudi.

On dodaje da će Kula Beograd, koju gradi na Savskoj promenadi, biti dom jednog od najprestižnijih hotelskih brendova na svetu – St. Regis, a da će se na njenom četrdesetom spratu nalaziti vidikovac sa pogledom na Beograd.

Prema njegovim rečima, državni vrh Srbije je prepoznao važnost ovog projekta, značaj koji će imati za srpsku ekonomiju, kao i njegov potencijal da, kako je rekao, pozitivno utiče na turizam u Srbiji.

„Sa takvim partnerima, sigurni smo da idemo u dobrom smeru“, istakao je arapski investitor.

Kada bude završen projekat, kaže „nadam se da će inspirisati ljude da sa optimizmom posmatraju budućnost Beograda, na koji će biti ponosni“.

Izvor: Tanjug

Prikaži još vijesti
Load More In Region

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

POČELI RADOVI NA UREĐENJU KORITA RIJEKE JANJE

Danas su u Ugljeviku počeli radovi na uređenju korita rijeke Janje. Početak radova obišao …