Naslovna Region Vučić i Dačić kod Palme

Vučić i Dačić kod Palme

Više od 20. 000 ljudi je, prema procenama organizatora, prisustvovalo večeras proslavi seoske slave Svetog Jovana u rodnom selu lidera JS Dragana Markovića Palme, a glavni gosti bili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Vlade Ivica Dačić.

Za glavnim stolom na proslavi bili su i ministri Aleksandar Antić i Branko Ružić, kao i funkcioner SPS Ivica Tončev, predsednik PSS Bogoljub Karić, ambasador Rusije Aleksandar Čepurin i drugi predstavnici diplomatskog kora.

Na početku večeri priređen je kik boks meč „Palminih tigrova“ sa reprezentativcima Austrije, koji je otvorio Srđan Đoković, otac našeg proslavljenog tenisera, a Zdravko Čolić održao je besplatan koncert.

Ovo je 20. put da se seoska slava organizuje na lokalnom fudbalskom stadionu uz kik boks meč i koncert. Sa Vučićem je došla i njegova ćerka Milica, a Dačić je poveo sina Luku.

Dačić je naveo da je večeras divno bilo biti u Končarevu, jer je pored pobede „Palminih tigrova“ i koncert Zdravka Čolića bio izvanredan.

– Zalažem se za ovaj grad, jer su sportisti najbolji ambasadori Srbije. Zahvalio bih se predsedniku Srbije i prvom potpredsedniku Vlade, ministrima i Srđanu Đokoviću. Zdravko Čolić je besplatno pevao večeras u Končarevu. Ovo je najveći broj gostiju na nekoj slavi u Srbiji – rekao je Marković.

(Blic)

Prikaži još vijesti
Load More In Region

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

POČELI RADOVI NA UREĐENJU KORITA RIJEKE JANJE

Danas su u Ugljeviku počeli radovi na uređenju korita rijeke Janje. Početak radova obišao …