Naslovna Ugljevik Aktuelnosti IZGRAĐEN ASFALTNI PUT U MZ TUTNJEVAC

IZGRAĐEN ASFALTNI PUT U MZ TUTNJEVAC

S ciljem da se obezbijede što bolji uslovi života i poboljša putna infrastruktura, na području opštine Ugljevik započela je izgradnja asfaltnih puteva u nekoliko mjesnih zajednica. Projekti se finansiraju iz budžeta Opštine.

U mjesnoj zajednici Tutnjevac završeni su radovi na izgradnji platoa ispred objekta fudbalskog kluba „Strijelac“ i izgradnji asfaltnog puta od osnovne škole do stadiona. Za izgradnju platoa čija je površina 300 kvadrata iz budžeta je izdvojeno 13 000 KM dok je za asfaltni put dužine 185×2,60m izdvojeno 23 000 KM. Radove je izvelo preduzeće „Mont Gradnja“.

Tutnjevac, Maleševci, Donja Trnova, Donje Zabrđe, samo su neke od mjesnih zajednica u kojima će se graditi u toku godine. Na ovaj način lokalna uprava ulaže u budućnost prepoznajući potrebu za poboljšanjem putne komunikacije zbog velikog broja mladih ljudi koji žive u seoskim područjima među kojima su i perspektivni poljoprivredni proizvođači kojima je povezanost asfaltnim putevima sa glavnim saobraćajnicama veoma bitna.

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

AMATERSKA FUTSAL LIGA „UGLJEVIK 2018“

U organizaciji KMF Ugljevik, pod generalnim pokrovitljstvom Opštine Ugljevik, i ove godine…