Naslovna Ugljevik Aktuelnosti Perić: Vasiću treba samo izgovor za napuštanje stranke

Perić: Vasiću treba samo izgovor za napuštanje stranke

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Ugljevik Vasilije Perić ocijenio je da član Glavnog odbora SDS-a Božidar Vasić, koji je odlučio da napusti tu stranku, „vjerovatno ide za boljim obećanjima“, te zatražio od Vasića da vrati funkciju direktora komunalnog preduzeća u Ugljeviku.

Perić je rekao da je svima savršeno jasno da je Vasiću potreban bilo kakav izgovor što napušta SDS, te da tako i vidi njegovo obraćanje medijima.

„Iole upućeni znaju da njegova priča `ne pije vodu` jer je poznato da je u SDS-u ostvario sve što je poželio, od početka do kraja članstva. To znaju, ne samo članovi naše stranke, već i javnost. Za mene lično je njegovo napuštanje stranke počelo prije godinu dana kada je pregovarao sa nekim političkim oponentima SDS-a da bude moj protivkandidat za načelnika opštine“, rekao je Perić.

On je dodao da u takvu političku avanturu Vasić, ipak, nije ušao, znajući da će biti poražen.

„Nije ušao u tu avanturu, a ja sam vjerovao da će ipak da shvati da je SDS jedina sigurna luka za njega, kao i svih ovih godina. Sada, vjerovatno, ide za boljim obećanjima. Mi političku scenu ne doživljavamo kao pijacu, a posebno ne onu na kojoj se ide, ne samo ispod svakog političkog, već i ljudskog dostojanstva“, rekao je Perić.

On je zatražio od Vasića da vrati funkciju direktora komunalnog preduzeća u Ugljeviku.

„U političkom djelovanju ne bi smjeli da postoje mirazi, posebno ne za one koji ih ničim nisu zaslužili. Za neke je njegov odlazak iz SDS-a možda vijest, a za mene je neka vrsta podgrijanog krompira“, naveo je Perić.

 

Izvor: Srna Foto: InfoBijeljina

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…