Naslovna RS/BiH Najveća zastava Republike Srpske od danas na Ravnoj Romaniji

Najveća zastava Republike Srpske od danas na Ravnoj Romaniji

Pripadnici najelitnijih specijalnih jedinica Vojske Republike Srpske iz proteklog rata postaviće danas najveću zastavu Republike Srpske na najveći jarbol na Ravnoj Romaniji i pozvati na jedinstvo srpskog naroda u očuvanju Srpske.

Povod za postavljanje ove zastave je bratimljenje boraca i veterana, pripadnika specijalnih jedinica iz proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata na skupu kome će prisustvovati i građani Sarajevsko-romanijske regije.

Predsjednik Organizacionog odbora ovog skupa i ratni komandant elitne specijalne jedinice Drinskog korpusa „Vukovi sa Drine“, Milan Јolović – Legenda, rekao je da će postavljanju zastave na Ravnoj Romaniji prisustvovati predstavnici elitnih specijalnih jedinica Vojske Srpske: „Vukovi sa Drine“, „Vukovi sa Vučjaka“, „Panteri“ iz Bijeljine, „Bijeli vukovi“ sa Pala, „Garde“ iz Šekovića, Specijalne jedinice „Peša“ iz Brčkog i Specijalne jedinice „Manda“ iz Ugljevika.

Zastava će biti postavljena u 15.00 časova na lokalitetu Ravna Romanija, uz magistralni put Sarajevo-Podromanija-Zvornik, kod skretanja za Manastir Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji.

Izvor: SRNA

Prikaži još vijesti
Load More In RS/BiH

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

AMATERSKA FUTSAL LIGA „UGLJEVIK 2018“

U organizaciji KMF Ugljevik, pod generalnim pokrovitljstvom Opštine Ugljevik, i ove godine…