Naslovna RS/BiH Bijeljina „Elektro-Bijeljina“ – radnici često izloženi prijetnjama

„Elektro-Bijeljina“ – radnici često izloženi prijetnjama

Preduzeće „Elektro-Bijeljina“ saopštilo je juče da su njegovi radnici često izloženi prijetnjama, ucjenama i fizičkim napadima.

Portparol ovog preduzeća Slobodan Đalamić kaže da nedavni napad na kontrolora Milana Vidakovića u Kozluku nije izolovan jer su radnici često tokom kontrole krađe struje izloženi različitim napadima.

„Najdrastičniji primjer je zabilježn u januaru u Loparama, gdje je radnicima `Elektro-Bijeljine` prijećeno automatskim oružjem. Prijetnje Vidakoviću i uništavanje njegove imovine, kao i prijetnje drugim kontrolorima, neće se negativno odraziti na njihov rad jer su ti ljudi svjesni odgovornosti prema poslu i nastaviće savjesno da zarađuju svoj hljeb“, rekao je Đalamić Srni.

On je naveo da se 29. aprila desio napad na imovinu kontrolora Milana Vidakovića, zaposlenog u Poslovnici „Elektro-Bijeljine“ u Kozluku.

Vidaković je, obavljajući redovne poslove na otkrivanju neovlaštene potrošnje električne energije, otkrio krađu struje, te su protiv nesavjesnog počinioca pokrenute predviđene procedure.

Izvor: Srna

Prikaži još vijesti
Load More In Bijeljina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

AMATERSKA FUTSAL LIGA „UGLJEVIK 2018“

U organizaciji KMF Ugljevik, pod generalnim pokrovitljstvom Opštine Ugljevik, i ove godine…