Naslovna Ugljevik Aktuelnosti Ugljevički biciklista osvojio drugo mjesto u trci Premijer lige BiH

Ugljevički biciklista osvojio drugo mjesto u trci Premijer lige BiH

Na jučerašnjoj biciklističkoj trci Premijer lige BiH održanoj u Banja Luci ugljevički biciklista Dragoslav Brko Radovanović zauzeo je drugu poziciju u Masters B kategoriji.

Trka je vožena po glavnoj ulici grada Banjaluke, a učešće u trci uzeli su kako brojni klubovi iz BiH, tako i iz susjednih republika kao sto su Srbija i Hrvatska i Makedonija.

U trci u kojoj je učestvovalo oko 40 vozača sakupljali su se bodovi za međunarodnu biciklističku trku Dunavski kup, koja se inače vozi po gradovima Srbije, a u zadnjih nekoliko godina ta se trka prenijela i vozi i po gradovima BiH i Hvatske .

Pored toga što je u trci Premijer lige zauzeo sjajno 2. mjesto , Radovanović je u kvaifikacijama za Dunavski kup zauzeo visoku 4. poziciju u veoma jakoj konkurenciji .

“ Lijepo vrijeme i dobra organizacija doprinijeli su da trka bude kvalitetna i jaka uz podršku mnogobrojne banjalučke publike . Zadovoljan sam svojim rezultatom . Ostaje mi da se pripremam za naredne trke koje će se voziti u maju, a to su trka u Žepču, pa potom trka u Tuzli”, kaže ugljevički biciklista Dragoslav Brko Radovanović.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

AMATERSKA FUTSAL LIGA „UGLJEVIK 2018“

U organizaciji KMF Ugljevik, pod generalnim pokrovitljstvom Opštine Ugljevik, i ove godine…