Naslovna Ugljevik Aktuelnosti Usvojeni svi izvještaji o radu svih javnih ustanova i preduzeća u prošle godine

Usvojeni svi izvještaji o radu svih javnih ustanova i preduzeća u prošle godine

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik usvojili su juče izvještaje o radu svih javnih ustanova i preduzeća ove opštine iz prošle godine.

Odbornici su donijeli i Odluku o raspisivanju javnog konkursa za izbor i imenovanje upravnih odbora javnih ustanova čiji je osnivač opština Ugljevik.

Većinom glasova usvojen je Prijedlog odluke o prenosu vodovoda u Donjoj Trnovi, Prijedlog odluke o pristupanju sanaciji-revitalizaciji Spomen-groblja palih boraca NOR-a i ŽFR-a Srema i Istočne Bosne u Donjoj Trnovi, te Izvještaj o realizaciji strategije razvoja opštine Ugljevik za prošlu godinu.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić istakao je da su današnje tačke dnevnog reda imale potrebnu većinu.

„Izvještaji o radu budžetskih jedinica i javnih ustanova dobili su potrebnu skupštinsku većinu o radu za prošlu godinu i na taj način najavljujemo dalji rad na projektima za dobrobit građana“, rekao je Perić.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Đoko Simić naveo je da je jednoglasno formirana skupštinska komisija koja će u narednom periodu zakazati tematsku sjednicu sa informacijom o stanju investicije firme „Komsar enerdži“, a koja se vodi kao investicija u toku.

Odbornici su usvojili Izvještaj načelnika opštine o radu u organima preduzeća koja obavljaju komunalne djelatnosti, Informaciju u vezi sa prodajom stadiona i statusa Fudbalskog kluba „Rudar“ Ugljevik i Informaciju o stanju maloljetničke delinkvencije za prvo polugodište prošle godine.

Izvor: SRNA

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

AMATERSKA FUTSAL LIGA „UGLJEVIK 2018“

U organizaciji KMF Ugljevik, pod generalnim pokrovitljstvom Opštine Ugljevik, i ove godine…