Naslovna Region K. Mitrovica: Povrijeđen Srbin

K. Mitrovica: Povrijeđen Srbin

U Kosovskoj Mitrovici noćas je teško povređen Srbin B. K. (41) kada su ga napala dvojica muškaraca sa noževima u objektu u kojem živi sa nevenčanom suprugom.

Ovo je drugi incident u poslednja dva dana u Kosovskoj Mitrovici a dogodio se u Kolašinskoj ulici nešto iza ponoći, potvrdio je Tanjugu regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je kazao da su dvojica napadača ušli u objekat u kojem žive nevenčani supružnici B. K (41) i B. G. (48) i napala ih noževima i da je tom prilikom suprug je zadobio povrede u predelu leve noge i predelu glave.

“Dolaskom policije na lice mesta on je zatečen sa vidnim povredama i sa tragovima krvi na telu. Ukazana mu je pomoć u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, uviđaj je obavljen, a forenzičke jedinice takođe vrše uviđaj na licu mesta ,”- rekao je Bojić.

On je dodao da je nadležni tužilac slučaj okarakterisao kao krivično delo nanošenje teških telesnih povreda u da u vezi sa ovim slučajem policija preduzima dalje zakonske mere u cilju pronalaska napadača.

“Još uvek ne možemo da kažemo šta je motiv napada, jer je istraga u toku ali imamo određena saznanja o kojima trenutno ne mogu da govorim. Bila su dvojica napadača i obojica su bila naoružana noževima,”- rekao je Bojić.

Supružnici su bili jedno vreme bez svesti, napadači su bili maskirani odnosno imali su kapuljače a jedan od njih kačket na glavi.

Prethodne noći petorica nepoznatih počinilaca, od kojih je jedan identifikovan kao Albanac, napala su još jednog Srbina koji je takođe zadobio povrede.

(Agencije)

  • Sreća je u porodici

    Na listi su i izvođenje psa u šetnju, šoping sa najboljom prijateljicom, čitanje knjige na…
  • Titov rođendan i Dan mladosti

    Danas je 25. maj, dan koji se nekada širom bivše Jugoslavije masovno slavio kao Dan mlados…
  • Merkator preuzima Konzum u BiH

    Slovenački trgovački lanac Merkator preuzeće Konzum u Bosni i Hercegovini, kao i Velpro. O…
Prikaži još vijesti
Load More In Region

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PREPORUČUJEMO

Sreća je u porodici

Na listi su i izvođenje psa u šetnju, šoping sa najboljom prijateljicom, čitanje knjige na…