Naslovna Region Ubijen bračni par iz Srbije: Na retrovizoru Mercedesa okačene bokserske rukavice

Ubijen bračni par iz Srbije: Na retrovizoru Mercedesa okačene bokserske rukavice

Ubijeni bračni par Čikarić (kako otkrivaju dosadašnja saznanja) pronašao je u grmlju, u četvrtak oko 9.30 sati, slučajni prolaznik.

Kako prenose holandski mediji, tijela supružnika su se nalazila u automobilu, dok su o retrovizor njihovog “mercedesa” bile okačene bokserske rukavice. Nedaleko od automobila pronađena je i puška, piše “Blic“.

Uviđaj na mjestu zločina trajao je cijelog dana i završen je u petak oko 2.30 sati poslije ponoći, a tijela supružnika odnijeta su tek oko 22.30 sati.

Na noge se digla cijela policija, a mjesto zločina je, u potrazi za bilo kakvim tragovima, snimano i helikopterom.

Iako policija još nije objavila sve detalje istrage, zasad je utvrđeno da su se muž i žena sastali u srijedu navečer, kada su se uputili u šumu. Ne isključuje se mogućnost da je par ubijen i opljačkan.

Kako se ispostavilo, tijela su pronađena na oko devet kilometara od njihovog doma u holandskom ovom gradiću. Policija je obavijestila socijalne radnike o mogućoj adresi bračnog para, koji su u kući pronašli njihovo petoro djece, stare tri, 13, 18, 22 i 23 godine, koje su smjestili u centar za socijalni rad.

Kako prenose tamošnji mediji, bračni par je poznat po tome što je policija zbog svađa morala često da interveniše, dok je muškarac dva puta bio na odsluženju zatvorske kazne.

Izvor: haber.ba

Prikaži još vijesti
Load More In Region

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

AMATERSKA FUTSAL LIGA „UGLJEVIK 2018“

U organizaciji KMF Ugljevik, pod generalnim pokrovitljstvom Opštine Ugljevik, i ove godine…