Naslovna Ugljevik Aktuelnosti IZBOR NAJLJEPŠE UKRAŠENOG VASKRŠNJEG JAJETA

IZBOR NAJLJEPŠE UKRAŠENOG VASKRŠNJEG JAJETA

Povodom proslave vaskršnjih praznika, Svetosavska omladinska zajednica Ugljevik, organizovala je tradicionalnu manifestaciju „Izbor najljepše ukrašenog vaskršnjeg jajeta i crteža“ u kome je ove godine učešće uzelo 123 takmičara.

Izbor je održan na Vaskrs, ispred hrama Svete Petke Paraskeve u Ugljeviku,uz bogat i prikladan kulturno-umjetnički program. Generalni pokrovitelj ove manifestacije je Opština Ugljevik. Za sve učesnike obezbijeđeni su slatki paketi a za prva četiri mjesta vrijedne robne nagrade koje su pobjednicima uručili načelnik Opštine Vasilije Perić i predsjednik Skupštine-opštine Đoko Simić.

 

Vlasnica najljepše ukrašenog vaskršnjeg jajeta je Divna Tomić koja je nagrađena tabletom. Drugo mjesto i mobilni telefon pripali su Jeleni Marković. Treću nagradu, zvučnike, osvojio je Andrej Pajić, dok je za četvrto mjesto koje je pripalo Ivani Blagić nagrada bila ikona.

 

U kulturno umjetničkom programu koji je održan učešće su uzeli najmlađi članovi kulturno-umjetničkog društva „Rudar“ Ugljevik.

Izvor: Ugljevik Info
Foto: Foto studio S-Saša Lazić

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

AMATERSKA FUTSAL LIGA „UGLJEVIK 2018“

U organizaciji KMF Ugljevik, pod generalnim pokrovitljstvom Opštine Ugljevik, i ove godine…