Naslovna Ugljevik Aktuelnosti Bronza za ugljevičkog sportistu na Evropskom seniorskom prvenstvu u taekwandou

Bronza za ugljevičkog sportistu na Evropskom seniorskom prvenstvu u taekwandou

Nakon osvojene srebrne medalje na G1 turniru održanom u Belgiji 18-19.03.2017, takmičar ugljevičkog taekwondo kluba “Wolf”, u sastavu reprezentacije Srbije, učestvovao je na Evropskom seniorskom prvenstvu do 21. godine u kategoriji do 80 kg zauzevši treće mjesto.

Mićić je najprije savladao takmičara reprezentacije Slovenije koji je predao borbu, dok je u drugoj borbi savladao protivnika Švedske rezultatom 17:7, a u polufinalu poražen je od predstavnika Turske rezultatom 21:16.

“Želim da naglasim da je ovo veliki uspjeh našeg takmičara jer se u borbi između 437 takmičara, koliko je učestvovalo na Evropskom prvenstvu ,izborio za sjajnu treću poziciju. Uskoro nam predstoji Državno prvenstvo Srbije u mjesecu aprilu i President Cup G2 koji će biti održan u Grčkoj, kao i Evropsko juniorsko prvenstvo koje se održava na Kipru”, kaže trener kluba “Wolf” Zoran Mićić.

Takmičari “Wolfa”, ovog vikenda, su učestvovali su na 5. Šabac openu i osvojili dvije medalje, u kategoriji pionir – bronzana medalja i u kategoriji kadet – srebrna medalja.

U toku su pripreme i za malu olimpijadu koja se odražava u Derventi.

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

ODRŽAN SAJAM ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA

Sinoć je u Ugljeviku, u okviru Vidovdanskih svečanosti,  održan  sajam ženskog stvaralaštv…