Naslovna RS/BiH Bijeljina Bijeljina želi fudbalski centar

Bijeljina želi fudbalski centar

Bijeljina jedan od kandidata za domaćina fudbalskog centra.

Svjetska fudbalska federacija FIFA obezbijedila je 400.00 dolara za izgradnju fudbalskog centra u Republici Srpskoj.

Fudbalski savez Republike Srpske treba da odluči gdje bi taj centar trebao biti sagrađen. Za sada su ragovarali sa čelnim ljudima Prnjavora, koji su itekako zainteresovani da kod njigh bude sagrađen.

Ništa manje želje nemaju ni u Bijeljini gdje je boravio predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević.

„Da bismo odlučili koja lokalna zajednica će dobiti fudbalski centar na osnovu implementacije projekta ‘FIFA gol’, posjetićemo svih sedam područnih fudbalskih saveza na republičkom nivou i na licu mjesta utvrditi kakve su ponude i stavovi lokalnih zajednica. Bijeljina je zainteresovana i ima ozbiljan potencijal za izgradnju ovog centra“, istakao je Kovačević, prenose „Nezavisne“.

Realizacija projekta će podrazumijevati izgradnju dva fudbalska terena, jednog sa prirodnom, a drugog sa vještačkom travom. Mile Kovačević, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske, razgovarao je sa Mićom Mićićem, gradonačelnikom Bijeljine,

„Bijeljina prema novom regulacionom planu u blizini Brijesnice ima zemljište predviđeno za izgradnju ovakvog sportskog centra. Planirana je izgradnja ukupno četiri terena, a takođe u dugoročnom planu je i izmještanje gradskog stadiona sa dosadašnje lokacije i izgradnja novog i svih pomoćnih stadionskih sadržaja u fudbalskom centru“, naveo je Mićić.

Izvor: mondo.ba

Prikaži još vijesti
Load More In Bijeljina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

USVOJEN OPERATIVNI PLAN AKTIVNOSTI ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE

Štab za vanredne situacije opštine Ugljevik usvojio je Operativni plan aktivnosti u pripre…