Naslovna RS/BiH Brčko I Brčko ima svog „preletačevića“

I Brčko ima svog „preletačevića“

Poslanik Stranke napredne srpske u Skupštini Brčko distrikta Zoran Kokanović od juče je i zvanično član Socijalističke partije, saopšteno je na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovao i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

„Obradovani smo izraženom željom i dogovorom s poslanikom Skupštine Brčko distrikta Zoranom Kokanovićem da postane član naše partije, jer ćemo s njim koji se dokazao kao vrlo uspješan privrednik, dobiti više snage da istrajemo u nastojanju da se u Brčkom zaustavi erozija privrede i sve izraženiji odlazak mladih i školovanih ljudi“, rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

„Mi želimo da pomognemo Brčko distriktu, a ovaj put najavljujem to i ispred Vlade Republike Srpske, prije svega za iskorak u razvoju privrede, otvaranje novih radnih mijesta i zapošljavanje. Ovdje je to moguće, ali je potrebna politička volja i želja za to. Ovo je dobro vrijeme u kome brojne investitore koji dolaze u Republiku Srpsku možemo i moramo usmjeriti i ka Brčkom, gdje postoje ozbiljni i neiskorišćeni potencijali za investicije i proizvodnje kojih do sada nije bilo“, naglasio je Đokić.

Svoj prelazak u SP Zoran Kokanović je objasnio nezadovoljstvom podjelama unutar Napredne srpske i procjenom da sa socijalistima može učiniti mnogo više za privredni razvoj lokalne zajednice i kako je naglasio, zaustavljanje masovnog odlaska u svijet mladih i obrazovanih sugrađana.

Zoran Kokanović je na posljednjim izborima kao kandidat Napredne srpske na zajedničkoj listi s PDP-om, a s najvećim brojem glasova birača ušao u sastav Skupštine Brčko distrikta.

Izvor: BN TV

Prikaži još vijesti
Load More In Brčko

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

ODRŽAN SAJAM ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA

Sinoć je u Ugljeviku, u okviru Vidovdanskih svečanosti,  održan  sajam ženskog stvaralaštv…