Naslovna RS/BiH Brčko BRČKO: U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI PREMINUO VOZAČ

BRČKO: U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI PREMINUO VOZAČ

Policija Brčko distrikta BiH dana 27. 3. 2017. godine oko 00,10 sati je obaviještena da se na magistralnom putu Brčko-Bijeljina u ulici Semberska u Brčkom, dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, koje je sletjelo u kanal pored puta.

Odmah po saznanju na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su utvrdili da se radi o putničkom vozilu marke „Golf“ bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač sa inicijalima V.M. rođen 1987.godine iz Brčkog, koji je nakon nezgode, vozilom službe hitne pomoći prevezen u Medicinski centar u Brčkom. Isti je u Medicinskom
centru, usljed zadobijenih povreda, preminuo.

Na licu mjesta, od strane policijskih službenika Policije Brčko distrikta BiH, obavljene su uviđajne radnje a o svemu je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH.

Uviđajnim radnjama konstatovano je da se imenovani najvjerovatnije kretao iz pravca Bijeljine u pravcu Brčkogi i dolaskom u ulicu Semberska, isti je sletio sa puta u desni kanal nakon čega je prednjim dijelom vozila udario u betonski propust.

Izvor: Info Brčko

Prikaži još vijesti
Load More In Brčko

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

ODRŽAN SAJAM ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA

Sinoć je u Ugljeviku, u okviru Vidovdanskih svečanosti,  održan  sajam ženskog stvaralaštv…