Naslovna RS/BiH U Doboju i Loparama danas Dan žalosti

U Doboju i Loparama danas Dan žalosti

U Doboju je danas, odlukom gradonačelnika Obrena Petrovića, Dan žalosti zbog tragične pogibije članova porodice Đedovac iz dobojskog naselja Stanovi.

Takođe, Dan žalosti je i u Loparama, gdje će danas biti sahranjen desetogodišnji Konstantin Stjepić, koji je nakon višednevne potrage pronađen u nedjelju mrtav u nepristupačnoj šumi udaljenoj oko dva kilometra od njegove kuće.

U saopštenju iz Administrativne službe grada navodi se da je na Dan žalosti obavezno isticanje zastava na pola koplja na zgradi Gradske uprave, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač grad, kao i drugim institucijama na području ove lokalne zajednice.

Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti na teritoriji grada Doboj.

Supružnici Đedovac iz Stanova i njihova sedamnaestogodišnja kćerka smrtno su stradali u nedjelju, 12. marta, u sudaru automobila i voza na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, dok je njihova druga kćerka teško povrijeđena.

BN televizija

Prikaži još vijesti
Load More In RS/BiH

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

Priče iz ordinacije dr Dragić : Alergijske reakcije kod ujeda pčela i stršljena

U poslednje vrijeme se u ordinaciji dr Dragić, kao i u većini službi Hitne medicinske pomo…