Naslovna RS/BiH Bijeljina U Bijeljini otvoren Mass light -najveći salon dekorativne rasvjete

U Bijeljini otvoren Mass light -najveći salon dekorativne rasvjete

U Bijeljini je danas otvoren najveći salon dekorativne rasvjete u gradu. Riječ je o Mass-light brendu, čiji proizvodi ispunjavaju sve EU norme i pakovani su u prepoznatljivu ambalažu.

Zastupnik i partner firme Mass-light za područje Bijeljine biće preduzeće M&M Eko-elektro koje se već dugi niz godina bavi prodajom led i dekorativne rasvjete. Pomenute firme su ugovor o partnerstvu potpisale početkom ove godine, a rezultat je savremeno opremljen salon.

Preduzeće Saša Trade d.o.o. već 17 godina kontinuirano snabdijeva tržište proizvodima rasvjete i na osnovu stečenog iskustva i prepoznavanja potreba tržišta u regionu formira vlastitu robnu marku. Robna marka MASS-light je odmah nakon osnivanja prepoznata na tržištu kao ozbiljan brend koji je za kratko vrijeme zauzeo vodeću poziciju u proizvodnji i prodaji rasvjetnih tijela i prateće opreme.

Preduzeće „Saša trade“ je u preduzeću M&M Eko-elektro prepoznalo strateškog partnera, prvenstveno zbog toga jer su oduvijek pratili potrebe tržišta i uvažavali zahtjeve sa terena, a preduzeće M&M Eko elektro se za prethodnih šest godina pokazalo kao zahtjevan kupac i korisnik led rasvjete kao i kvalitetan i prepoznatljiv izvođač radova u enterijerima i eksterijerima.

„U ime firme M&M Eko-elektro iskoristio bih priliku da se zahvalim preduzeću „Saša Trade“ i vlasniku Saši Vlajiću na poslovnoj saradnji, koja je počela 2013. godine, jer smo mi prvenstveno kao izvođači radova u dizajnu enterijera i eksterijera prepoznali kvalitet brenda Mass-light“, rekao je za portal Info Bijeljina Mladenko Mićanović, menadžer prodaje novootvorenog salona, dodajući da se nada da će zajedničkim snagama brend Mass-light ostati i dalje lider led i dekorativne rasvjete na našem tržištu, a i šire.

Mass-light salon dekorativne rasvjete možete pronaći u Bijeljini, adresa Stefana Dečanskog 22 (na koridoru), a pred vama je dio ponude koji je veoma aktuelan i koji su pripremili za Vas, jer, kako u Mass-light kažu „Naši kupci su naš prioritet.“

 

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Izvor: Info Bijeljina

Prikaži još vijesti
Load More In Bijeljina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

Priče iz ordinacije dr Dragić : Alergijske reakcije kod ujeda pčela i stršljena

U poslednje vrijeme se u ordinaciji dr Dragić, kao i u većini službi Hitne medicinske pomo…