Naslovna Magazin Zanimljivosti „Dislike” napokon stiže na Facebook?

„Dislike” napokon stiže na Facebook?

NJUJORK, Korisnici Facebooka godinama su mogli samo lajkati objave na ovoj društvenoj mreži te su od Marka Zuckerberga tražili uvođenje ‘palca dolje’ s kojim bi mogli izraziti nezadovoljstvo s objavama i fotografija na ovoj mreži.

Šef Facebooka odavno je rekao kako neće uvesti ‘dislike’ na Facebook, ali u ovoj su se kompaniji ipak odlučili na promjene te su uveli reakcije na objave, a jedna od tih reakcija jest i ljuti smajlić s kojim korisnici mogu izraziti svoju ljutnju i nezadovoljstvo sa stvarima na Facebooku.

Toliko željeni ‘palac dolje’ uskoro bi ipak mogao postati dostupan na ovoj mreži, ali (barem za sada) korisnici ipak neće moći ‘dislajkati’ sadržaj na news feedu, već bi on uskoro mogao postati dostupan u Messengeru.

Naime, kako su objavili na Tech Cruncheu, ova kompanija trenutno testira mogućnost reakcija na poruke unutar Messengera na sličan način na koji danas u iMessageu korisnici mogu reagirati na svaku poruku – pritiskom prsta na poruku na ekranu se pojave reakcije poput srca, palca gore i dolje, uskličnika i smijeha.

Prema fotografijama objavljenim na ovoj stranici, a koje im je poslao jedan korisnik Fejsa, unutar Messengera bit će moguće reagirati na pojedine poruke te ova kompanija trenutno testira reakcije poput sretnih, tužnih i ljutih smajlića, palca gore i – palca dolje. Iz Facebooka su novinarima Tech Crunchea potvrdili testiranje reakcija unutar Messengera s kojima će korisnicima omogućiti ‘izražavanje svojih osjećaja putem smajlića’, no kako je riječ o testu, nije poznato hoće li ova društvena mreža na kraju zaista i predstaviti ovu opciju (odnosno, ako je predstavi, hoće li biti dostupan i reakcija palac dolje), a dio korisnika nada se kako bi ovo mogao biti korak bliže prema uvođenju dislikea i na sam news feed.

Izvor: NN/zimo.hr

Prikaži još vijesti
Load More In Zanimljivosti

3 Komentari

 1. Klotho gene and anti wrinkles effect

  11. aprila 2018. at 03:03

  897405 744391baby strollers with high traction rollers really should be considerably safer to use compared to those with plastic wheels- 367372

  Reply

 2. ini

  19. aprila 2018. at 17:46

  15326 924931Wow ~ Good stuff ~ Come and take a look at MY ?? 495917

  Reply

 3. backlink

  19. aprila 2018. at 22:30

  210456 547167Some truly good and utilitarian info on this web internet site , likewise I believe the style and style holds fantastic attributes. 435073

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

Vaskrs simbol pobjede i pravde

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić uputio je vaskršnju čestitku sveštenstvu i monašt…