Naslovna Ugljevik Aktuelnosti USPJEŠNA SEZONA LOVACA IZ DONJE TRNOVE

USPJEŠNA SEZONA LOVACA IZ DONJE TRNOVE

Lovačko udruženje „Partizan“ iz Donje Trnove kod Ugljevika tradicionalnom lovačkom večerom obilježio je još jednu uspješnu sezonu lova.

Predsjednik Udruženja Čedomir Lujanović rekao je da se lovište „Trnova“ prostire na 4.200 hektara i da je u sezoni, koju su sinoć obilježili, odstrijeljeno 14 srndaća, 128 zečeva i 258 fazana.

Na tradicionalnoj lovačkoj večeri u hotelu „Komsar Ugljevik“ načelniku opštine Ugljevik Vasiliju Periću dodijeljena je zahvalnica za dugogodišnji doprinos razvoju lovstva, uzgoju divljači i pomoći ovom udruženju.

„U prethodnom periodu smo Lovačkom udruženju `Partizan` sagradili Lovački dom površine 250 metara kvadratnih i tri lovačke kuće. Imamo odličnu saradnju sa lovcima iz Donje Trnove“, rekao je Perić.

On je istakao da će i u narednom periodu opredijeljenost rukovodstva opštine Ugljevik biti pomaganje svih udruženja s ciljem unapređenja uslova njihovog rada.

Lovačko udruženje dodijelilo je zahvalnice za pruženu pomoć Milanu Stanojeviću, Mići Tomiću, Draganu Jevtiću, Risti Simiću, Radivoju Vladiću, Petru Stojanoviću, Stevi Simiću, Vidi Bošnjaku i Božidaru Vasiću.

Lovačko Udruženje „Partizan“ iz Donje Trnove osnovano je 1968. godine. Broji 220 članova raspoređenih u sekcije „Crveno Brdo“ i „Donja Trnova“.

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

ODRŽANO III TAKMIČENJE ŠKOLICA SPORTA U UGLJEVIKU

Danas je u Ugljeviku održano takmičenje školica sporta na kome su svoje vještine i sportsk…