Naslovna Ugljevik Aktuelnosti BUDŽET ZA NAREDNU GODINU 12,4 MILIONA KM

BUDŽET ZA NAREDNU GODINU 12,4 MILIONA KM

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik usvojili su na današnjoj sjednici Nacrt budžeta za narednu godinu u iznosu od 12.470.000 KM.
Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić istakao je da će budžet za 2017. godinu omogućiti da budu održani pozitivni trendovi i ulaganja u razvoj ove opštine.

„U narednoj godini, 2,5 miliona KM predviđeno je za kapitalna ulaganja, a izdvojićemo i znatan dio sredstava za otvaranje novih radnih mjesta u privredi. Izdvajaćemo i za potrebe socijalnih kategorija društva, vodeći računa o porodicama sa više djece“, rekao je Perić novinarima.

Odbornici su danas usvojili i rebalans budžeta za ovu godinu, Izvještaj o izvršenju budžeta za šest mjeseci 2016. godine, Informaciju o izvršenju budžeta za devet mjeseci ove godine, te izvještaje za šest mjeseci o radu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština.
skupstina2

Odbornici su prihvatili Odluku o stipendiranju redovnih studenata za školsku 2016/2017. godinu, Program jesenje sjetve na području opštine Ugljevik, te Informaciju o stanju javnih puteva opštine Ugljevik, Informaciju o izvršenju plana održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva na području Ugljevika i Informaciju o stanju sporta na području opštine.

Prikaži još vijesti
Load More In Aktuelnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ -UGLJEVIK 2018

3×3 turnir „Basket Fest vol.7“ ove godine odrzaće se 8 jula, na košarkašk…