Naslovna Ugljevik Kultura “Obično veče” Milana Gutovića u Ugljeviku

“Obično veče” Milana Gutovića u Ugljeviku

U prepunoj Plavoj sali Centra za kulturu u Ugljeviku sinoć je gostovao jedan od najeminentnijih srpskih glumaca – Milan Lane Gutović, sa predstavom “ Obično veče“.

U organizaciji Aktiva žena SDS Ugljevik sinoć je upriličen nesvakidašnji doček za barda srpskog glumišta –  Milana Laneta  Gutovića, prepoznatljivog po ulozi lika Srećka Šojića iz čuvene serije sa malih ekrana.

Oduševljenje nije skrivao ni glumac  Milan Lane Gutović koji se, nakon odigrane predstave, sa pozitivnim utiscima oprostio od Ugljevičana i najavio  ponovni dolazak i novu predstavu koja će pretpremijerno biti  izvedena u Ugljeviku prije već najavljene premijere u Beogradu..

Direktor  ugljevičkog Centra za kulturu Predrag  Vujević najavio je da će  Lane Gutović pretpremijeru predstave “Srećko Glišić” izvesti u Ugljeviku 13. ili 20. oktobra, o čemu će publika biti naknadno obavještena.

Glumac Milan Lane Gutović, prisutnim novinarima je odao malu tajnu, a to je da je glavni lik u toj predstavi vrlo  sličan Srećku Šojiću iz njegove čuvene serije.

“Ne sumnjamo  da će sala biti ponovo prepuna, i da će Lane biti ispraćen velikim ovacijama i aplauzima publike iz Ugljevika kao što je to večeras slučaj”, kaže za Info Bijeljina Predrag Vujević direktor Centra za kulturu u Ugljeviku.

Izvor: Info Bijeljina

Piše: Snežana Milošević

Prikaži još vijesti
Load More In Kultura

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PREPORUČUJEMO

Ugljevički učenici danas i sutra polažu malu maturu

Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, koji je usvojen u maju prošle godine, danas j…